EmbraceLove

Gjør 2022 til et magisk år

godtnyttår Jan 02, 2022

Godt nytt år alle sammen! 

Mitt ønske for dette året er å spre kjærlighet, fred og harmoni, og ha fokus på takknemlighet, tilgivelse og tillit til livet. 

Selv om det er lett å fristes til å tro at alt er galt i denne verden, så er det viktig å bli minnet om at det finnes masse som er godt, fredelig og harmonisk. 

En måte å minne deg selv på det hver dag er å skrive ned tre fine ting som har skjedd i løpet av dagen når kvelden kommer. Det trenger slett ikke være de store tingene, men at solen skinner, en varm dusj, et smil fra noen, en klem, mat som smakte godt er like viktig. 

Noen ganger må vi tenke litt etter og kjenne på det før vi kommer på noe som er godt, særlig hvis det er mye sorg og smerte tilstede, men jeg lover deg...det finnes alltid noe. 

Det fine er at jo mer vi fokuserer på det gode, jo mer bli det synlig og tilstede!

Jeg lærer alle som kommer til meg denne enkle "øvelsen", og får massevis av tilbakemelindinger om små og store magiske øyeblikk som følge av dette. 

"Energy flows where attention goes", heter et ordtak. Det er veldig sant. 

Der inviterer jeg DEG herved med i denne "bevegelsen for å spre HVERDAGSMAGI <3 

Vennlig hilsen Line 

 

Om du ønsker å bestille en time med meg kan du gjøre det her. Hvis du er usikker eller har noen spørsmål kan du bestille en gratis forsamtale. Slik kan vi sammen finne ut om og hvordan jeg kan hjelpe deg. 

Hilsen Line 

Kontact meg her

Let 2024 be the year of the Greatest Forgiveness

Dec 29, 2023