EmbraceLove

Somatisk kroppsbehandling 

Somatic Bodywork, Conscious touch, Somatic touch 

- for indre ro og balanse

- for å gi slipp på spenninger, stress og smerter

 

 

 SomaticBodywork

er en helhetlig, dyp, og samtidig sensitiv, trygg og nærende behandling av kroppen, som skaper avspenning fysisk, mentalt og emosjonelt. 

Behandlingen brukes både for velvære og som verktøy i terapi

Stikkord er jording og sentrering, sirkulasjon, vibrasjon og spiralisering. Alt skjer i øyeblikket og har sin egen helt unike funksjon, som setter i gang bølger av vibrasjoner som kan forløse fastgrodde mønstre som vi har tilegnet oss gjennom livet. 

Tilnærmingen er  er basert på yoga filosofi og tao visdom i kombinasjon med tradisjonelle metoder og teknikker, som yogamassage, tantsu, shiatsu, accupressure, rolfing og craniosacral terapi. Kunnskap om kroppens signaler, energier, chakraer og meridianer er viktig, og hvordan dette samspiller med alle kroppens funksjoner, organer, celler, ledd, muskler og bindevev.  

I en session har du på deg myke klær og ligger du på et leie av myke tepper, mens du bli berørt, holdt og beveget.

Kontakten er varsom og sensitiv, med en bevisst og meditativ tilstedeværelse. 

Jeg kobler meg på ditt nervesystem, dine chakra og meridianer, din hud, dine knokler, dine organer, ditt bindevev (fascia) og lar det vise meg vei til det du ønsker. Det blir et samspill mellom min og din somatiske kropp i en organisk flyt som beriker oss fysisk, psykisk, emosjonelt og åndelig. 

Noen ganger er det mye bevegelse, andre ganger er det fullstendig ro og stille berøring.  I denne følelses-sansingen (felt-sense), oppstår muligheten til å navigere mellom tomrom og helhet, bevegelse og stillhet, handling og ikke-handling slik at kroppen kan gi slipp på gamle mønstre, stress og spenninger.

Før behandlingen starter har vi en samtale om hva du ønsker, om du har smerter noe sted eller om det er annet jeg skal ta hensyn til her og nå, slik at du føler tillit til at jeg vil deg vel og har respekt for deg og dine behov. 

Som regel varer en Somatic Bodywork session i 90 minutter, men kan være både kortere og lengre etter behov. 

Du kan også få behandling kun for nakke, skuldre, rygg istedetfor hele kroppen. 

Ønsker du en bodywork session? 

Om jeg ikke kjenner deg vil jeg ha en prat, vite litt om deg, og fortelle deg litt om behandlingen før du bestiller en session. Dette er viktig for at både du og jeg skal føle oss trygge og at jeg kan gi deg akkurat det du trenger. 

Gå inn på linken under og send meg en melding eller sms så kontakter jeg deg så snart jeg kan.     

Kontakt meg her

Somatisk berøring

brukes i møte med klienter i terapi når det er hensiktsmessig, for å hjelpe til å frigjøre blokkeringer knyttet til stress og traumer.

Berøringen er ekstra varsom, som å legge hånden på et kne eller en arm og kun med svært sensitiv eller ingen bevegelser. Noen ganger kan du ligge på benken hele timen, mens jeg holder på ulike deler av kroppen din. Hvor jeg berører er alltid med en klar bevissthet om hvor på kroppen blokkeringen sitter. F.eks kan berøring av foten hjelpe deg å “bli jordet” og kjenne deg trygg, eller bak skuldrene få pusten din til å flyte bedre. 

Ønsker du å bestille time for en behandling?

Kontakt meg for en gratis  forsamtale på tlf eller online. Slik kan vi begge avklare om jeg kan gi deg det du trenger. 

Kontakt meg

 

"Jeg visste ikke at noe slikt fantes. Dette skulle alle ha fått. Jeg har ikke følt meg så godt tatt vare på siden jeg var et lite barn" - Nina

 

"Bodywork var helt magisk for meg. Jeg har bare vært på en time foreløpig, og da ble jeg holdt, mens hun snudde og vendte på meg. Jeg følte meg som et lite barn, så trygg og rolig, og nesten gjenfødt da jeg gikk derfra." - Randi

 

 «Jeg har fått flere Bodywork sessions og Line er dyktig og trygg i det hun driver på med. Jeg greier å slappe helt av og bare nyte. Så henne kan jeg anbefale på det sterkeste. Noe alle burde prøve om de har en litt stiv og støl kropp» - Haldis