EmbraceLove

Yoga og meditasjon 

- Somatisk, restorative and therapeutic yoga 

- Soul, Mind, Energy and Body connection 

 

 

 

Yoga med Line

Yoga handler om være tilstede i kroppen her og nå, og å skape god helse i kropp og sjel. 

Alle bevegelsene er inspirert av naturen og omgivelsene; dyr, små barn, planter, solen, månen, stjerner, planeter, jorden og universet.  

Min tilnærming er stress-og traumebevisst og inspirert av den veien jeg selv har gått med yoga.

Klassene passer for alle, om du er ny med yoga eller har praktisert lenge. 

Alt er en invitasjon og du må aldri gjøre noe du ikke er klar for. Du får masse hjelp og støtte underveis om du trenger det. 

Jeg bruker meditasjon og indre øvelser, bevisst berøring, eteriske oljer, samt musikk og chanting når det passer, for å støtte opp om det du inviteres til. 

Alle klasser og events blir annonsert her på siden og i sosiale media.

Har du spørsmål, ønsker mer info eller bestille meg for en privat session for deg selv eller en gruppe?

Kontakt meg her

Somatisk yoga

Organisk, flytende yoga der kroppens egen bevissthet om hvordan den ønsker å bevege seg får rom. 

Som i all yoga har bevegelsene og stillingene en begynnelse og slutt, men er mer fri og organisk enn i mange andre yogaretninger. 

Alt har en begynnelse og slutt, men underveis lar vi vår indre, intuitive fornemmelse styre oss.

Jeg viser og veileder deg fra begynnelse til slutt, men veien mot målet er åpen og fri.

Du inviteres til å lytte til kroppens intuisjon, oppdage og følge dine naturlige bevegelser, og la dem fullføres med en naturlig flyt. 

Når vi mister fokus på tid og rom, og bare er tilstede, vil hele vårt organiske system settes i en tilstand av frihet, lek og nytelse, som gir plass for mer fleksibilitet og smidighet. 

Nye former og bevegelser skapes, spenninger og fastlåste blokkeringer frigjøres og åpner opp for en ny tilnærming til deg selv. 

Hodet slutter å ta kontroll og istedet bir du ledet av nysgjerrighet og åpenhet til hva kroppen din klarer og livet har å tilby deg. 

Klassene er inspirert av den veien jeg selv har gått med yoga.

Det somatiske, som er alle lag av det å være deg og din kropp er ledende, men det er også elementer av både hatha, yin, kundalini yoga i tillegg til Tao vidom og yoga filosofi.

Slik får du et godt grunnlag for god helse fysisk, psykisk, emosjonelt. 

Da jeg oppdaget denne yogaformen var det som om hele systemet mitt hadde funnet hjem, og jeg kunne lande i fryd og glede over å føle meg trygg og fri på samme tid.

Restorative YogaSOMATICS - healing yoga 

er en meditativ, rolig og varsom yogaform der målet er å gjenoppbygge det som er blokkert, skadet eller sykt og ta vare på det som er godt, friskt og helt. 

Klassene passer alle, og er ekstra fine om du er sliten, trenger å komme deg etter sykdom og skader eller bare ønsker å finne dyp ro og ny vitalitet. 

Du lærer å bevege deg med trygghet og tillit, som igjen åpner opp for å styrke både muskler, vev, celler, organer og alle kroppens funksjoner.

Kroppen får ny næring og lærer å regulere seg selv, slik at det som er i ubalanse kommer i balanse og stress og sykdom får mindre innvirkning på deg.   

Selv når du beveger deg fra et sted til et annet åpner du opp for kapasitet til å  være i dyp avspenning og harmoni i både kropp og sjel, hodet får hvile, spenninger kan gi slipp og du blir smidig og myk. 

Alt er en invitasjon og det du ønsker og har behov for blir lyttet til. 

Det er ingen kompliserte stillinger eller forventninger om å "være flink". Dinviteres til å komme til en posisjon og kan hvile der over tid slik at kroppen kan gi seg helt hen til det som skjer.

Har du smerter, skader eller andre behov hjelper jeg deg slik at du kan finne de stillingene og bevegelsene som er gode for deg, 

For å støtte opp bruker vi massevis av “props”; tepper, puter, bolstere, klosser og annet som kan hjelpe kroppen til optimal støtte, så den får slappet av og tør å åpne seg mer. 

Slik skaper du et godt grunnlag for god helse fysisk, emosjonelt, mentalt og spirituelt eller åndelig. 

 Mange som kommer til disse klassene opplever at de sover bedre, føler seg mer opplagt, har mindre smerter, gamle spenninger slipper og de føler seg mer opplagte og glade. 

 

Flere forteller at de bevege kroppen på måter de ikke trodde var mulig før og føler seg mykere og mer fleksibel enn på mange år. Det gjelder også mange av de som har praktisert yoga i mange år. 

Selv mennesker med kroniske smerter opplever at spesielt restorative yoga har hjulpet dem til mer ro og balanse, slik at de smertene og spenningene tar mindre plass . 

 

Værsågod, en restorative yogaSOMATICS klasse til deg, som du kan gjøre når som helst.