Embraceyoursoul

Om mot til å fortelle hvem jeg er

om mot til å fortelle hvem jeg er Apr 25, 2023
Hvem er jeg, hvilke ferdigheter har jeg og hvordan kan jeg tjene deg på best mulig måte?

Hvem er jeg, hvilke ferdigheter har jeg og hvordan kan jeg tjene deg på best mulig måte?

For meg har det vært en utfordring å dele om meg selv, eller i det minste pleide det å være slik. 

Selv å dele mine faglige ferdigheter har vært utfordrende. Jeg var redd folk skulle tenke at jeg var selvopptatt eller en "skrytepave".

Det har gjort meg til en veldig privat person. Jeg liker fremdeles ikke å snakke om mitt privatliv med andre. 

Jeg tenkte, og kan fortsatt tenke, det er nok om folk vet hva jeg kan gjøre for dem, og ikke så viktig å vite så mye om hvem jeg er. 

Dette kommer fra et sted inni meg som er redd for å bli baksnakket, og kan får meg til å skamme meg

"Du skal ikke tro du er noe", er en veldig stor del av meg, som jeg har "arvet" fra det kollektive feltet jeg er en del av. Det er som et mantra, som mange mennesker jeg kjenner har blitt fortalt hele livet. Og, det kommer også fra mine tidligere liv.

Denne helgen deltok jeg på en biodanza-workshop, hvor temaet var «The Tree of desires» med herlige Maira Martinez fra Canada.

Den dagen det startet, fredag ​​kveld, fikk jeg en allergisk reaksjon pga pollen. Nesen, øynene og halsen klødde,  og jeg hadde ingen energi. Jeg måtte holde meg hjemme.

Samme kveld hadde min Tao lærer, Master and Dr. Zhi Gang Sha,en Kuan Yin workshop. Alle som deltok fikk en "download", en skatt til hjertet, "Kuan Yins kjærlighet". Det er som om sterk, helbredende energi kommer til hjertet ditt og vil forbli der resten av livet. Det eneste jeg trenger å gjøre er å be den slå seg på, gi meg helbredelse og være takknemlig. Vi ble også bedt om å hente et glass vann, og Master Sha lastet ned energi helbredende energi til vannet (Tao-vann), og ba oss drikke det. 

Umiddelbart følte jeg meg rolig, og som magi forsvant de allergiske reaksjonene mine. Senere samme kveld var jeg vitne til at noen fikk en skatt for mot til å tjene, og de ga oss en velsignelse med denne skatten. Jeg følte en dyp fred. Hjeret åpnet seg og det føltes nesten som om det skulle sprenges. 

Dagen etter ankom jeg fornøyd biodanza-workshopen. Resten av helgen følte jeg en dyp tilknytning til Kuan Yin, og kunne kjenne henne både hjertet og rundt meg. Jeg følte meg så elsket, så trygg og følte at hjertet mitt vibrerte lys til alle, inkludert meg selv.

På siste dag, under delingen, skjedde det noe magisk med meg. Først kjente jeg en dyp fred og stillhet inni meg. Jeg følte ingen behov for å dele, bare lyttet til de andre. Så, som om det ikke var min egen stemme som snakket, men Kuan Yin gjennom hjertet mitt, fortalte jeg publikum historien jeg fortalte dere her. Og også at jeg er en “Kuan Yin lineage holder". WOW.

Dette var første gang jeg noensinne, på nesten ett og et halvt år, har fortalt noen "utenforstående" om dette. Bortsett fra noen få som har fått en Kuan Yin healing - blessing fra meg. Jeg har følt meg så sjenert, og vært så redd for at folk skulle gjøre narr av meg og til og med tro at jeg var gal. I stedet kom mange til meg og takket for deling, var nysgjerrige og ville vite mer.

Jeg åpnet døren, og er veldig, veldig glad. Jeg kan ikke takke Kuan Yin. Tao Kilden og Mester Sha nok for denne gaven. Jeg er også veldig, veldig takknemlig for Maira, som åpnet døren og ønsket meg velkommen, selv om jeg ikke deltok den første dagen. Jeg har nå mot til å fortelle deg alt om hvilke faglige ferdigheter og åndelige sjel-helbredende gaver jeg har mottatt, og hvordan jeg kan tjene deg på den beste måten.

 

Hvem er Kuan Yin (Guan Yin)?

Kjent av mange navn på tvers av mange kulturer, er Kuan Yin frekvensen av guddommelig medfølelse og barmhjertighet hvis hjerte ubetinget tjener alle sjeler gjennom hellig tjeneste. På kinesisk oversettes navnet hennes til "den som oppfatter verdens rop om hjelp." På denne tiden trenger menneskeheten mer medfølelse. Jeg vil fortelle deg mer om henne og hennes makt i et annet innlegg.Tips for utmattelse og indre stress.

Jan 05, 2023